Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Project uitgelicht: gevelrenovatie Windesheim

De gebouwen B+C van Hogeschool Windesheim in Zwolle krijgen een nieuwe circulaire ‘jas’: een vernieuwde gevel met geïntegreerde installatietechniek.

Lees meer...

Ruimere regeling energiebesparing eigen huis

Het kabinet heeft de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) verruimd. Onder meer is nu een tweede aanvraag mogelijk.

Lees meer...

Woonplus renoveert twee portiekflats

De keuze tussen slopen of renoveren hangt af van drie belangrijke factoren: gebiedsontwikkeling, de technische staat en de financiële haalbaarheid.

Lees meer...

‘Innovatie in de bouw komt eindelijk op gang’

Meer dan 20 jaar is er volgens Gerben Bos van Stichting PassiefBouwen weinig geïnnoveerd in de Nederlandse bouw. Maar inmiddels is er volop beweging.

Lees meer...

“Zet bewoner centraal bij woningrenovatie”

“Je staat 1-0 achter als de bewoner het gevoel heeft dat hij niet wordt gehoord,” schetst Natascha Kleyn het belang van bewonerscommunicatie.

Lees meer...

54events lanceert vakbeurs HOUTBOUW

Tijdens het Nationaal Digitaal Houtbouwcongres 2020, een initiatief van haar mediapartner Het Houtblad, lanceerde beursorganisator 54events zojuist HOUTBOUW, een nieuwe vakbeurs die in het teken staat van innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

Lees meer...

Duurzaam renoveren, is dat wel betaalbaar? (advertorial)

Een bestaande woning snel, makkelijk en goedkoop verduurzamen? Speciaal voor renovaties is er nu een nieuw wandelement ontwikkeld. (Advertorial Climawand - powered by Climalevel)

Lees meer...

Project uitgelicht: Holocaust Museum

OFFICE WINHOV en ABT werken momenteel aan de renovatie van het Nationaal Holocaust Museum en De Hollandsche Schouwburg.

Lees meer...

Groei in energielabel kantoren neemt af

De lineaire stijging in het aantal groene labels voor kantoren die de afgelopen jaren zichtbaar was, is het laatste half jaar afgezwakt.

Lees meer...

Degree-n helpt bij stap naar all-electric

Een monument aardgasvrij maken is niet eenvoudig. UFA Bouw en Degree-n kozen in Amsterdam daarom onder meer voor verwarming middels IR-panelen.

Lees meer...